top of page
P1066439.jpg

DET RABLENDE
AV TEATER VINGESKUDT

forestilling 2021 - Sydhavn Teater (Østre Kapel)

DET RABLENDE er en monolog om hvad det vil sige at have ordet.

I forestillingen møder vi en forsamling af skulpturer som har stået statiske og stille i århundreder, og observeret menneskerne omkring dem. Publikum inviteres med ind netop som en af dem vågner og begynder at fortælle om alt det, den har overværet – men det er som om, at ordene ikke kommer ud helt som de burde.

Skulpturen rabler – den taler uden pause. Den kopierer, immiterer, karikerer. Forsøger at vride sin hårde krop ind i menneskelige former. Skulpturen afprøver sin stemme – manipulerer ordene, lader dem blive til musik, til støj, til Siri.

Den rablende skulptur får selskab på scenen af DJ Fruit, som live sampler skulpturens egne lyde og fylder kapellet med elektronisk musik. Gennem bevægelse og eksperimenter med lyd og stemme forsøger skulpturen at vise og forstå det menneske, den har set.

Forestillingen indeholder lige dele alvor og humor, og skulpturens forsøg på at forså og kopiere svinger legende mellem tragedie og komedie.

Koncept Teater Vingeskudt / Dramatiker Ragni Halle / Scenografi og kostume Andrea Lindeneg 

Koreografi og performance Nina Tind / Elektronisk musik Anton Sandholt / Lyddesign Nina Tind og Anton Sandholt 

Konsulterende instruktør Kaja Mærk Egeberg / Video trailer og forestillingsfotos  Anders Palm Olesen  

Produktionsassistent Anders Røgild Ramløse

Forestillingen er støttet af:
Kgs. Enghave Lokaludvalg, Nordisk Kulturfond opstart, Nordisk Kulturfond projektstøtte, KODA Kultur, Københavns kommunes scenekunstudvalg

bottom of page